Monday

The Adam Carolla Project Episode 11


Chris Boehm, Adam Carolla, Ray OldhaferHere's episode number 11 out of 13 episodes from The Adam Carolla Project.  This episode is titled, "There's a New Foreman in Town."  It originally aired December 13th, 2005 on TLC.

There are only 2 weeks left to complete the project and as usual Adam is extremely busy. His construction crew fails several more inspections and his assistant Matt quits.

Adam's childhood buddy Chris Boehm(pictured with Adam and Ray) is a general contractor and he agrees to come on as site foreman in order to help speed up construction.  Billy threatens to leave the job site yet again, this time it's because of an issue with the new foreman.  The project is way behind it seems but Adam remains confident that the house will be done on time.


Click here for episodes 12 and 13


18 comments:

Just Another Seaward said...

Thanks for posting.

Harry Seaward said...

@Just Another Seaward - Thanks for stopping by. I'll post the final two episodes soon so check back or follow me on twitter @JayToTheDee to get notified when they're up.

Anonymous said...

@HarrySeaward thanks. Just Added you on twitter. I'm waiting for episode 12 and 13.

Anonymous said...

Any idea what year that picture of Ray, Chris and Adam is from?

Anonymous said...

Get it on!!

Anonymous said...

You're the best for posting these. Get it on! Please post the next episodes. I am dying to know what happens!

Anonymous said...

Thanks & crossing my fingers for Too Late with Adam Carolla next!

Unknown said...

Thanks so much for posting these!! I can't wait for the next two...

Anonymous said...

Me neither. :)

Anonymous said...

where are the next two? it's been over 6 months!!!

Anonymous said...

I also would like to see the last two.

Thank you for posting what you have though.

oh holland said...

Thanks so much for compiling these epis! Now that I'm hooked, hoping to see the final two hours on your site. As far as I can tell, there's no other place to find full epis of TACP.

Mahalo.

Anonymous said...

Great stuff, thought I was the only one who loved Carolla. Just started reviewing his shows and posting them to my website. Any feedback would be great. You can vote with the stars to show how funny you though it was......

Adam Carolla Podcast Reviews

Thanks I am just starting out.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Awesome dude bro!!

Anonymous said...

PLEASE POST THE LAST 2 WHAT U WAITING FOR HOMIE... ps thanks for posting these this show is great!

Anonymous said...

never mind haha i found them thanks!

Á Phàm Liêu said...

Khi tiến hành order hàng Nhật thì có thể hiểu rằng đó là những sản phẩm hàng Nhật nội địa tức là những hàng hóa được sản xuất tại nước Nhật- được gắn mác “Made in Japan” và được tiêu thụ trong nội bộ nước Nhật. Một trong những đặc thù của hàng Nhật xưa nay ai cũng phải công nhận đó là niềm tự hào của một danh tính quốc gia quyện kết trong từng chi tiết hàng hóa tỉ mĩ đến công phu và chất lượng đến thượng hạng.
Đây là website mà Amazon dành riêng cho thị trường Nhật Bản (order hàng Nhật) nhằm phục vụ cho nhu cầu mua sắm của người dân Nhật cũng như khách hàng trên thế giới muốn mua các sản phẩm nội địa tại đất nước mặt trời mọc này. Đặc điểm của trang Web được thiết kế bằng giao diện tiếng Nhật đây là điều bất lợi cho khách nước ngoài muốn mua hàng tại đây nếu như họ không am hiểu ngôn ngữ này.
Hàng nội địa Nhật tức là những mặt hàng được sản xuất dành riêng cho người dân trong nội bộ quốc gia này sử dụng. Những mặt hàng này nổi tiếng chất lượng tốt cùng độ bền cao. Bởi người Nhật vốn rất khó và kĩ tính nên đòi hỏi các sản phẩm của họ phải luôn hoàn hảo cả về tính năng lẫn mẫu mã, tiện lợi và luôn đảm bảo an toàn khi sử dụng.
Nói đến hàng hóa nội địa Nhật Bản người tiêu dùng nghĩ đến sự chất lượng và uy tín với các thương hiệu hàng đầu. Hàng Nhật khi được ra mắt trên thị trường đều là niềm vinh dự của đất nước mặt trời mọc nên yếu tố chất lượng phải được đảm bảo- mỗi sản phẩm được gắn mác “made in Japan” đều là uy tín và lòng tự trọng của mỗi Doanh nghiệp Nhật trên bước đường bức phá thị trường. Mỗi doanh nghiệp đều thấu hiểu rằng sản phẩm dùng cho người Nhật phải là sản phẩm tốt- lấy niềm tự trọng và uy tín, lấy sức khỏe và sự phát triển của con người làm gốc nên các sản phẩm của Nhật có thể nói rằng luôn bất tử với thời gian.